Prima reacţie din PNL după revocarea procurorului şef al DNA de Iohannis

Autor: Departamentul Politic Postat la 09 iulie 2018 186 afişări

Prima reacţie din PNL după revocarea procurorului şef al DNA de Iohannis

Prim-vicepreşedintele PNl Sector 2 a declarat luni, după decizia preşedintelui de revocare a Laurei Codruţa Kovesi, că gestul său se va contabiliza în voturi şi a sperat că procurorul şef al DNA va demisiona.

"Am afirmat din primul moment că preşedintele Klaus Iohannis este un democrat şi va respecta constituţia şi legile ţării! Am sperat că doamna Laura Codruţa Kovesi îşi va da demisia; nu s-a întâmplat acest lucru, astfel încât preşedintele a fost obligat să semneze azi decretul, pierzând astfel multe voturi! Dar va rămâne în istorie ca un mare democrat!, a declarat Viorel Catramă, prim-vicepreşedinte PNl Sector 2, pentru MEDIAFAX.

Preşedintele României Klaus Iohannis a emis decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi de la conducerea DNA, potrivit deciziei CCR, anunţul fiind făcut luni de către purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CATARAMA,
CCR,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.