PRIMA REACŢIE a lui Oprea, după demisia Guvernului: Aseară la ora 23.00 m-am consultat cu Ponta şi am decis că trebuie să ascultăm vocea străzii

Autor: Mona Hera Postat la 04 noiembrie 2015 605 afişări

Vicepremierul Gabriel Oprea spune că marţi seară, la ora 23.00, a avut o discuţie cu premierul Victor Ponta şi împreună au decis să asculte ”glasul străzii”, spunând că ”cea mai bună şi cea mai normală” decizie a fost depunerea mandatului Guvernului.

”UNPR şi eu ne-am ţinut cuvântul, am sprinit Guvernul din care am făcut parte, aşa cum ne-am ţinut de cuvânt faţă de preşedintele Klaus Iohannis pe probleme de securitate naţională şi o să o facem şi de acum încolo”, au fost primele declaraţii ale lui Gabriel Oprea după anunţul premierul Victor Ponta de depunere a mandatului Guvernului.

Oprea a spus că marţi seară, la ora 23.00, a discutat cu Victor Ponta şi au decis împreună că trebuie să asculte ”glasul străzii”.

”Aseară, bănuiesc că Victor Ponta o să vă confirme, în urma tragediei din Clubul Colectiv, unde Ministerul de Interne şi-a făcut datoria, am vorbit cu premierul, la ora 23.00, şi împreună am decis că trebuie să ascultăm glasul străzii şi cea mai bună decizie este ca Victor Ponta să îşi depună mandatul. Era normal şi aşa este corect (...) Am considerat că este normal ca întregul guvern să îşi prezinte demisia”, a spus Oprea.

Miercuri seară, peste 25.000 de bucureşteni au protestat în centrul Capitalei, cerând demisia primarului Piedone, pe care îl fac responsabil de tragedia din Clubul Colectiv, aflat în Sectorul 4, care funcţiona fără autorizaţii.

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, că îşi depune mandatul şi că speră că demisia Guvernului său satisface cerinţele oamenilor care au fost în stradă, adăugând că este nevoie de soluţii raţionale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
OPREA,
PONTA,
/actualitate/prima-reactie-a-lui-oprea-dupa-demisia-guvernului-aseara-la-ora-23-00-m-am-consultat-cu-ponta-si-am-decis-ca-trebuie-sa-ascultam-vocea-strazii-14873640
14873640
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.