Prima FINALĂ a sezonului pentru Simona Halep. Jucătoarea de tenis s-a calificat în finala turneului de la Madrid

Postat la 12 mai 2017 159 afişări

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat, vineri, în finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, defăşurat pe zgură şi dotat cu premii în valoare de 5.439.350 de dolari.

Prima FINALĂ a sezonului pentru Simona Halep. Jucătoarea de tenis s-a calificat în finala turneului de la Madrid

Halep a învins-o, în semifinale, scor 6-2, 6-3, pe sportiva letonă Anastasija Sevastova, ocupanta poziţiei a 22-a în ierarhia mondială, într-o oră şi 15 minute de joc.

De-a lungul întâlnirii, Halep a comis patru duble greşeli şi a avut procentaj de reuşită la serviciu de 74 la sută cu prima minge şi 27 la sută cu cea de-a doua. Ea şi-a creat nouă şanse de break, dintre care a concretizat cinci şi şi-a cedat serviciul o singură dată.

Halep a avut 15 lovituri direct câştigătoare şi 13 erori neforţate, în timp ce adversara sa a reuşit 17 lovituri direct câştigătoare şi a comis 16 erori neforţate.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.