Prima dovada a existentei vietii extraterestre? NASA a gasit urme de viata pe un meteorit

Postat la 07 martie 2011 61 afişări

Un cercetator de la NASA a declarat ca a descoperit urme de viata extraterestra, fosilizate, in fragmentele unui meteorit, declansand un val de entuziasm, dar si de scepticism in cadrul comunitatii stiintifice internationale.

Articolul lui Richard Hoover, insotit de fotografiile facute la microscop ale unor mici creaturi care seamana cu niste viermi, a fost publicat vineri, in Journal of Cosmology, disponibil online.Acest savant a transat mai intai fragmente din mai multe tipuri de meteoriti, numite chondrite carbonatice, susceptibile de a contine apa si materii organice, pe care le-a analizat apoi la microscop.

Cercetatorul a descoperit organisme care semanau cu bacteriile si pe care le-a denumit "fosile autohtone", despre care afirma ca nu ar proveni din contaminarea probei - atunci cand meteoritul intra in atmosfera Terrei -, ci direct din spatiu si din organismele vii continute in comete, meteoriti si alte corpuri ceresti.

Cititi mai mutle pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dovada,
estraterestrii,
NASA,
meteorit
/actualitate/prima-dovada-a-existentei-vietii-extraterestre-nasa-a-gasit-urme-de-viata-pe-un-meteorit-8036713
8036713
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.