Prima aparitie publica a lui Jaroslaw Kaczynski in campania electorala

Postat la 06 mai 2010 8 afişări

Liderul partidului conservator polonez Lege si Justitie (PiS, opozitie), Jaroslaw Kaczynski, fratele geaman al presedintelui decedat in catastrofa aviatica din aprilie, si-a facut joi prima aparitie publica in campania prezidentiala, la noua zile dupa anuntul candidaturii sale.

Primul tur al alegerilor prezidentiale organizate in Polonia in urma decesului fostului sef de stat, Lech Kaczynski, va avea loc la 20 iunie.

Imbracat intr-un costum negru si cravata tot de culoare neagra, dar zambitor si dinamic, Jaroslaw Kaczynski a luat cuvantul in fata presei pentru a le multumi celor 1.650.000 de polonezi care i-au sustinut candidatura in timpul strangerii de semnaturi necesare pentru a se prezenta la alegeri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/prima-aparitie-publica-a-lui-jaroslaw-kaczynski-in-campania-electorala-6096315
6096315
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.