Pricopie: Decidem dacă toţi elevii de la "Bolintineanu" susţin proba de Bacalaureat de miercuri în funcţie de informaţiile de la Parchet

Postat la 02 iulie 2013 54 afişări

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a declarat, marţi, că după ce Parchetul va comunica mai multe date din anchetă, se va decide dacă toţi elevii de la Liceul "Bolintineanu" vor susţine proba de miercuri a bacalaureatului, precizând ca deocamdată nu sunt indicii că lucrările ar fi fost viciate.

Pricopie: Decidem dacă toţi elevii de la "Bolintineanu" susţin proba de Bacalaureat de miercuri în funcţie de informaţiile de la Parchet

 Ministrul Remus Pricopie a spus că nu se pune problema ca proba scrisă la Limba şi literatura română susţinută luni să fie reluată, precizând că în majoritatea centrelor de examen examenul s-a desfăşurat în condiţii bune, doar la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" fiind probleme "extrem de grave".

Remus Pricopie a precizat că 256 de elevi au susţinut proba scrisă la Limba şi literatura română la Liceul "Dimitrie Bolintineanu".

"Din discuţii cu procuratura, nu există indicii că aceste lucrări ar fi fost viciate. Este vorba de demontarea unui mecanism care ar fi trebuit să intre în funcţiune după încheierea probelor. Lucrările nu au fost ridicate, sunt în faza procedurală de verificare. Parchetul va comunica mai multe şi, în funcţie de asta, vom decide dacă mâine (miercuri, n.r.) vor intra toţi la proba de istorie sau de matematică", a mai spus Pricopie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pricopie-decidem-daca-toti-elevii-de-la-bolintineanu-sustin-proba-de-bacalaureat-de-miercuri-in-functie-de-informatiile-de-la-parchet-11069110
11069110
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.