Preţurile hotelurilor şi pensiunilor au scăzut la niveluri apropiate de cele ale locuinţelor de lux

Postat la 26 februarie 2013 14 afişări

Hotelurile şi pensiunile din marile oraşe sunt scoase la vânzare la preţuri apropiate cu cele ale locuinţelor de lux, din cauza crizei, astfel că cel mai scump hotel din Bucureşti costă 1,7 milioane euro, iar în provincie 2,5 milioane euro, potrivit poralului SpatiiComerciale.ro.

"Ca proprietăţi generatoare de venituri, hotelurile şi pensiunile resimt din plin efectele recesiunii. Cei interesaţi de pornirea unei afaceri în industria ospitalităţii pot achiziţiona astăzi unităţi de cazare de mici dimensiuni la preţuri comparabile cu cele practicate pe segmentul rezidenţial de lux", se arată într-un comunicat al portalului lansat în ianuarie de imobiliare. ro.

Cel mai scump hotel scos la vânzare în Capitală este amplasat în zona Batiştei, în apropiere de Piaţa Universităţii, şi are un preţ cerut de 1,7 milioane de euro. Este o unitate cotată la patru stele, cu o capacitate de cazare de 48 de locuri (zece camere matrimoniale, opt camere duble şi două apartamente). Imobilul este înscris pe lista monumentelor istorice din Bucureşti şi dispune de un restaurant cu până la 60 de locuri, precum şi de o terasă de 150 de locuri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Preţuri,
hoteluri,
pensiuni,
locuinţe
/actualitate/preturile-hotelurilor-si-pensiunilor-au-scazut-la-niveluri-apropiate-de-cele-ale-locuintelor-de-lux-10605012
10605012
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.