Presedintele rus Medvedev se indoieste ca Osama bin Laden a fost omorat de americani

Postat la 19 mai 2011 14 afişări

Presedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, a parut sa exprime dubii in legatura cu versiunea oficiala conform careia Osama bin Laden a fost eliminat in cursul unui raid al fortelor speciale americane in Pakistan, informeaza AFP.

Medvedev, care a participat la o conferinta de presa organizata in apropiere de Moscova, s-a adresat corespondentului postului public Pervii Kanal care difuzase cu o zi inainte un interviu cu un presupus agent CIA. Acest agent, prezentat drept un turc de origine cecena, declara ca bin Laden ar fi murit din cauza naturale in 2006, iar fortele americane doar ii descoperisera cadavrul. "Am vazut pe Internet o parte a interviului dumneavoastra cu o persona care avea o poveste foarte interesanta despre bin Laden. Este adevarata sau nu?", a spus Medvedev.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
obama,
sua,
fotografii,
bin laden,
moarte,
reactii,
rusia,
medvedev
/actualitate/presedintele-rus-medvedev-se-indoieste-ca-osama-bin-laden-a-fost-omorat-de-americani-8273673
8273673
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.