Preşedintele PMP, Traian Băsescu: Guvernul Grindeanu a făcut o hoţie. Trebuie să plece, nu mai este credibil

Autor: Cătălina Mănoiu Postat la 26 februarie 2017 103 afişări

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, duminică seara, că Guvernul Grindeanu a făcut o „hoţie” prin modificarea Codurilor penale, afirmând că trebuie să demisioneze pentru că nu mai este credibil.

„Nu vreau să se creadă că sunt de acord cu modul în care Guvernul a promovat Ordonanţa (13-n.r). Au dat senzaţia că fac o hoţie şi chiar au făcut o hoţie. Au modificat şi articole care prevedeau incompatibilităţile, au făcut o grămadă de trăsnăi în ea”, a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu, la B1 TV.

Traian Băsescu a susţinut că Guvernul Grindeanu trebuie să plece pentru că nu mai este credibil.

„Guvernul Grindeanu trebuie să plece pentru că nu mai este credibil. Modificarea (codurilor penale - n.r.) trebuia făcută prin Ordonanţă de urgenţă sau proiect de lege trimisă în Parlament, dar nu aşa”, a susţinut Băsescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TRAIAN BASESCU,
CODURI PENALE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.