Preşedintele Klaus Iohannis va participa săptămâna viitoare la reuniunea Consiliului European

Postat la 12 octombrie 2018 28 afişări

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va participa la Bruxelles, în perioada 17-19 octombrie, la reuniunea Consiliului European, precum şi la cel de-al 12-lea Summit Asia-Europe Meeting (ASEM).

Preşedintele Klaus Iohannis va participa săptămâna viitoare la reuniunea Consiliului European

De asemenea, în marja Consiliului European, Iohannis va participa şi la Summitul Euro în format extins.

”Preşedintele României, Klaus Iohannis, va participa la Bruxelles, în perioada 17-19 octombrie a.c., la reuniunea Consiliului European, precum şi la cel de-al 12-lea Summit Asia - Europe Meeting (ASEM). De asemenea, în marja reuniunii Consiliului European, Preşedintele României va participa şi la Summitul Euro în format extins. Temele de discuţie de pe agenda reuniunii Consiliului European se referă la procesul de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeană, gestionarea fenomenului migraţiei, securitatea internă şi relaţiile externe ale Uniunii”, anunţă Administraţia Prezidenţială, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.