Preşedintele instanţei supreme cere Parlamentului retrimiterea proiectului legilor justiţiei la MJ

Postat la 26 octombrie 2017 18 afişări

Preşedintele instanţei supreme, Cristina Tarcea, cere preşedinţilor celor două camere ale Parlamentului retrimiterea proiectului legilor justiţiei la ministerul Justiţiei, pentru clarificarea cadrului legal în baza căruia acestea vor fi discutate.

Preşedintele instanţei supreme cere Parlamentului retrimiterea proiectului legilor justiţiei la MJ

Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), Cristina Tarcea, transmite, prin intermediul unui comunicat de presă că, parcursul propunerilor de modificare a legilor justiţiei demonstrează că nu a existat transparenţă, cooperare şi dialog interinstituţional şi că nu au fost respectate dispoziţiile legale care reglementează mecanismul de elaborare şi adoptare a actelor normative.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.