Preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, informat de procurorii DNA că este urmărit penal

Postat la 16 decembrie 2013 43 afişări

Preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, a venit, luni, la DNA pentru a fi audiat în dosarul în care sunt cercetaţi opt funcţionari ai instituţiei, care ar fi intervenit pentru adjudecarea unor licitaţii de către firme agreate, pentru care percepeau un "comision" din valoarea contractelor. Potrivit unor oficiali, procurorii l-au anunţat pe preşedintele Consiliului Judeţean Dolj că este urmărit penal.

Preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, informat de procurorii DNA că este urmărit penal

 UPDATE Procurorii DNA l-au anunţat preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, că este urmărit penal

Procurorii l-au anunţat, luni, pe preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, că este urmărit penal în dosarul privind licitaţiile trucate, urmând să fie chemat din nou la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a da o declaraţie, potrivit unor oficiali din DNA.

Oficiali din DNA au declarat, pentru MEDIAFAX, că anchetatorii i-au adus la cunoştinţă preşedintelui Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, că a fost începută urmărirea penală în cazul lui, în dosarul în care sunt vizaţi funcţionari ai instituţiei, care ar fi intervenit pentru adjudecarea unor licitaţii de către firme agreate, în schimbul unor "comisioane".

Ion Prioteasa urmează să fie chemat din nou la DNA, pentru a da o declaraţie, au precizat sursele citate.

Cititi mai multe pe www.medifax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presedintele-cj-dolj-ion-prioteasa-informat-de-procurorii-dna-ca-este-urmarit-penal-11776749
11776749
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.