Preşedintele Băsescu vizitează astăzi şantierul autostrăzii Arad-Nădlac

Postat la 07 august 2013 83 afişări

Preşedintele Traian Băsescu vizitează miercuri şantierul tronsonului de autostradă Arad-Nădlac, unde lucrările au fost oprite.

Preşedintele Băsescu vizitează astăzi şantierul autostrăzii Arad-Nădlac

 Conform unui anunţ al Administraţiei prezidenţiale, Traian Băsescu va sosi în jurul orei 12.00 la şantierul tronsonului de autostradă Arad-Nădlac la Nod Pecica, la kilometrul 12.

Săptămâna trecută, agenţia MEDIAFAX a publicat un reportaj privind situaţia generată de închiderea şantierului la lotul 2 al autostrăzii Nădlac-Arad.

Astfel, închiderea şantierului la lotul 2 al autostrăzii Nădlac-Arad, după falimentul Alpine Bau, a lăsat fără locuri de muncă aproximativ 600 de oameni doar din oraşul arădean Pecica, unde există şi firme care au de recuperat sute de mii de lei de la firma respectivă sau de la subcontractori.

Construirea lotului 2 al autostrăzii Nădlac-Arad, cuprins între Pecica şi Arad, a fost oprită cu puţin timp înainte de finalizare, astfel că există asfalt pe 80 la sută din traseu, şoferii fiind opriţi să circule doar de bariere şi de echipe de agenţi de pază aflate la joncţiunea cu DN 7. Breteaua de legătură între autostradă şi DN 7 nu e asfaltată, însă drumul de câţiva kilometri din pământ bătătorit poate fi parcurs cu uşurinţă de către şoferi, până în locul în care începe asfaltul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presedintele-basescu-viziteaza-astazi-santierul-autostrazii-arad-nadlac-11221393
11221393
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.