Preşedintele Băsescu a promulgat legea care modifică Statutul cadrelor militare

Postat la 31 mai 2013 62 afişări

Preşedintele Băsescu a semnat decretul de promulgare a legii pentru modificarea Statutului cadrelor militare, care prevede că militarii pot fi menţinuţi în activitate după împlinirea vârstei de pensionare, până la 60 de ani, cu aprobarea conducerii instituţiei, în funcţie de nevoile de încadrare.

Preşedintele Băsescu a promulgat legea care modifică Statutul cadrelor militare

 Informaţia privind semnarea de către şeful statului a decretului privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare este cuprinsă într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Curtea Constituţională a decis, în 22 mai, cu unanimitate de voturi, că sunt constituţionale modificările la Legea 80/1995 privind statutul cadrelor militare, aduse după ce actul normativ a fost trimis de preşedinte pentru reexaminare, respingând astfel sesizarea PDL.

Judecătorii Curţii Constituţionale au respins sesizarea în cazul Legii pentru modificarea şi completarea Legii 80/1995 privind statutul cadrelor militare, prin care senatorii PDL au reclamat depăşirea cadrului cererii de reexaminare formulată de şeful statului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presedintele-basescu-a-promulgat-legea-care-modifica-statutul-cadrelor-militare-10913817
10913817
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.