Preşedintele Băsescu a promulgat "Legea Big Brother". Furnizorii de telefonie şi internet, obligaţi să reţină anumite date ale abonaţilor

Autor: George Toader Postat la 12 iunie 2012 11 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a promulgat, marţi, Legea privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de reţele publice de comunicaţii electronice, cunoscută şi ca "Legea Big Brother".

Potrivit unui comunicat al Preşedinţiei, şeful statului a semnat, marţi, decretul pentru promulgarea Legii privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de reţele publice de comunicaţii electronice şi de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului, precum şi pentru modificarea şi completarea Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presedintele-basescu-a-promulgat-legea-big-brother-furnizorii-de-telefonie-si-internet-obligati-sa-retina-anumite-date-ale-abonatilor-9739380
9739380
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.