Preşedintele ADS: În Nana au existat şase protocoale de împroprietărire, pentru 1.233 de hectare

Postat la 14 ianuarie 2014 64 afişări

Preşedintele Agenţiei Domeniilor Statului (ADS), Ilie Dumitru Haralambrie Mitea, a declarat, marţi, după audierea în comisia parlamentară de anchetă privind terenurile din Călăraşi, că în zona Nana au existat 6 protocoale de împroprietărire pentru 1.233 hectare de teren.

Preşedintele ADS: În Nana au existat şase protocoale de împroprietărire, pentru 1.233 de hectare

 Mitea a precizat că Agenţia Domeniilor Statului este administratorul terenurilor din domeniul privat şi public ale statului, începând din 2002-2007, şi a transmis către comisiile de fond funciar, locale şi judeţene, inclusiv din judeţul Călăraşi, diferite protocoale pentru împroprietărirea cetăţenilor.

Ilie Haralambie Mitea spus că a informat comisia de anchetă despre protocoalele prin care se derulează aceste repartizări de terenuri.

Preşedintele ADS a menţionat că, în cele şase protocoale încheiate pentru împroprietărirea cetăţenilor din zona Nana, sunt 1.233 de hectare, care au aparţinut IAS-urilor. În anul 2002, aceste terenuri au trecut în administrarea ADS, iar din această administrare se repartizează, mai apoi, la cererea comisiilor locale şi judeţene, către cetăţeni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presedintele-ads-in-nana-au-existat-sase-protocoale-de-improprietarire-pentru-1-233-de-hectare-11899857
11899857
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.