Preşedinte PNL Sector 6: Pasajul Ciurel nu va fi terminat la timp. Nici hobanele nu au fost montate

Postat la 12 decembrie 2017 123 afişări

Preşedinte PNL Sector 6, Cornel Pieptea, susţine că Pasajul Ciurel – cel mai mare proiect de fluidizare a traficului din Bucureşti – nu va fi finzalizat până la sfârşitul acestui an, aşa cum a anunţat primarul general, Gabriela Firea, la sfârşitul jumătatea lunii noiembrie.

Preşedinte PNL Sector 6: Pasajul Ciurel nu va fi terminat la timp. Nici hobanele nu au fost montate

„Pasajul Ciurel, cea mai importantă lucrare a Primăriei Generale pentru ameliorarea traficului în Sectorul 6, în lipsa vointei politice de a reabilita Prelungirea Ghecea, se dovedeşte o provocare mult prea mare pentru doamna Firea. După modelul pasajului de la Piaţa Sudului, care nici acum nu este finalizat complet, termenele pentru finalizarea Pasajului Ciurel sunt depăşite unul câte unul”, susţine preşedintele PNL Sector 6, Cornel Pieptea, într-un comunicat remis, marţi, Agenţiei MEDIAFAX.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.