Presa internaţională despre condamnarea lui Gigi Becali: A fost condamnat la închisoare pentru abuz de putere

Postat la 21 mai 2013 19 afişări

Condamnarea lui Gigi Becali la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN a fost relatată de presa internaţională, care scrie că patronul Stelei a primit sentinţa pentru abuz de putere.

Presa internaţională despre condamnarea lui Gigi Becali: A fost condamnat la închisoare pentru abuz de putere

 Reuters: Patronul Steaua Bucureşti a fost condamnat la închisoare pentru abuz de putere

George Becali, parlamentar român şi patronul clubului de fotbal Steaua Bucureşti, a fost condamnat luni la 3 ani de închisoare pentru abuz de putere, fiind unul dintre puţinele nume mari condamnat într-o ţară care încearcă să arate că poate învinge corupţia la nivel înalt.

Becali a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie alături de alţi doi oficiali din Ministerul Apărării, pe care procurorii i-au acuzat că i-au dai lui Becali 30 de hectare de teren care aparţinea statului, prejudiciul fiind de proximativ 900.000 de dolari.

Extravagantul fost păstor, care i-a înfuriat pe apărătorii drepturilor omului cu opoziţia sa faţă de drepturile minorităţilor şi ale homosexualilor, a câştigat un loc în Parlament din partea alianţei de la putere şi a făcut parte din Comisia Juridică. În acest an a demisionat din alianţă, însă a rămas parlamentar independent.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presa-internationala-despre-condamnarea-lui-gigi-becali-a-fost-condamnat-la-inchisoare-pentru-abuz-de-putere-10891325
10891325
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.