Preotul din Suceava cercetat pentru decesul unui bebeluş, după botez, este nevinovat. Ce arată raportul legiştilor

Postat la 05 mai 2021 88 afişări

Preotul din Suceava cercetat pentru decesul unui bebeluş, după botez, este nevinovat. Ce arată raportul legiştilor

Raportul legiştilor: Preotul din Suceava cercetat pentru decesul unui bebeluş după botez este nevinovat. Familia copilului a anunţat că va contesta raportul medico-legal.

Medicii legişti din Suceava au stabilit că decesul unui bebeluş, în ianuarie, la 12 ore de la botez, nu are legătură cu procedura din biserică şi că acesta a murit ca urmare a unei probleme cardio-respiratorii, pe fondul unei pneumonii, scrie Monitorul de Suceava. Familia copilului a anunţat că va contesta raportul medico-legal şi că va înainta şi plângere penală împotriva celor două cadre medicale care îl semnează.

Raportul medico-legal în cazul băieţelului în vârstă de 6 săptămâni intrat în stop cardio-respirator în timpul slujbei de botez de la Biserica „Sf. Constantin şi Elena” din Suceava a fost finalizat, iar concluziile sunt favorabile preotului Alexandru Mazarache.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro/

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
raport,
suceava,
botez

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.