Premii de 8.000 de dolari la PGL Cosplay Open, o convenţie pentru toţi cosplayerii

Postat la 28 august 2015 80 afişări

Premii de 8.000 de dolari la PGL Cosplay Open, o convenţie pentru toţi cosplayerii

Cosplayerii din România şi din străinătate se pot înscrie începând de astăzi, 28 august, şi până pe 2 octombrie în concursul din cadrul PGL Cosplay Open. Înscrierile în concurs se fac doar prin intermediul formularului de înregistrare de pe pagina oficială a convenţiei.

Pe parcursul concursului, membrii juriului vor acorda participanţilor puncte în funcţie de calitatea costumelor. În urma preselecţiilor, 10 cosplayeri se vor califica în marea finală, unde îşi vor pune în scenă reprezentaţiile.

Suma de 8000 de dolari va premia cele mai creative şi bine realizate costume prezente la convenţia internaţională PGL Cosplay Open astfel:

Locul I - 5.000$ Locul II - 2.000$ Locul III - 1.000$

Juriul PGL Cosplay Open care va decide câştigătorii va fi format din vedete internaţionale, numele lor urmând a fi dezvăluite în apropierea evenimentului.

PGL Cosplay Open va împărţi Sala Polivalentă cu DreamHack Cluj-Napoca 2015, iar convenţia va avea o zonă specială, Cosplay Area, în care vor fi pregătite o sumedenie de surprize dedicate cosplayerilor. Vor avea ocazia să se relaxeze în zona de lounge, să participe la jocuri şi activităţi, ba chiar pot să deprindă un meşteşug sau două, participând la workshop-uri şi panel-uri de profil.

PGL Cosplay Open va avea loc la Cluj-Napoca, în incinta Sălii Polivalente, în perioada 29 octombrie - 1 noiembrie 2015.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/premii-de-8-000-de-dolari-la-pgl-cosplay-open-o-conventie-pentru-toti-cosplayerii-14692064
14692064
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.