Premierul Viorica Dăncilă a semnat un acord de cooperare pentru sprijinirea industriei de apărare

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 19 octombrie 2019 61 afişări

Premierul Viorica Dăncilă a semnat un acord de cooperare pentru sprijinirea industriei de apărare

Premierul Viorica Dăncilă a semnat, vineri, la Ghimbav, în judeţul Braşov, un acord de cooperare pentru sprijinirea industriei de apărare. 

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat vineri că a semnat, la Ghimbav, în judeţul Braşov, un acord de cooperare pentru sprijinirea industriei de apărare.

„Am semnat astăzi (vineri-n.r.) un acord de cooperare pentru a veni în sprijinul industriei de apărare. După cum ştiţi este a doua vizită pe care o fac aici şi de fiecare dată am considerat că industria de apărare românească trebuie sprijinită şi, în acest sens, am avut un dialog constructiv, un dialog foarte bun, atât cu conducerea de aici, dar şi cu sindicatele din industria de apărare, dialogul a avut loc şi aici la Braşov, dar un dialog a avut loc şi la Palatul Victoria”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ACORD,
INDUSTRIA,
APĂRARE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.