Premierul interimar: Sănătatea şi Educaţia sunt domenii prioritare în bugetul pe 2016, dar nu neglijăm Apărarea

Autor: Alexandru Moise Postat la 06 noiembrie 2015 87 afişări

Sănătatea şi Educaţia sunt domenii care vor rămâne prioritare şi în ceea ce priveşte elaborarea Legii bugetului de stat pentru 2016, dar nu vom neglija domeniul Apărării sau celelalte domenii, a declarat, vineri, premierul interimar, Sorin Câmpeanu.

"A fost prima discuţie, generală, pe proiectul Legii bugetului, proiect ce va fi întocmit, din punct de vedere tehnic, conform atribuţiilor unui guvern interimar. La modul general cunoaşteam din discuţiile anterioare situaţia, o cunoşteam la nivel particular la nivelul bugetului Educaţiei şi al Cercetării" a spus Cîmpeanu, după întâlnirea cu ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

El a mai spus că discuţia a fost utilă din perspectiva unei imagini de ansamblu asupra stării bugetului şi asupra identificării obiectivelor. Premierul interimar a precizat că "priorităţile sunt Sănătatea şi Educaţia fără a neglija domeniul Apărării şi fără a neglija celelalte domenii".

Primul-ministru interimar, Sorin Cîmpeanu, l-a convocat vineri pe ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, pentru o discuţie despre proiectul legii bugetului de stat pentru 2016.

Guvernul interimar are atribuţii limitate şi nu poate adopta proiecte de lege sau ordonanţe de guvern.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CÎMPEANU,
TEODOROVICI,
BUGET
/actualitate/premierul-interimar-sanatatea-si-educatia-sunt-domenii-prioritare-in-bugetul-pe-2016-dar-nu-neglijam-apararea-14876985
14876985
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.