Premierul Florin Cîţu a schimbat conducerea Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Offshore la Marea Neagră: Constantin Gheorghe este înlocuit de Gabriela Dan

Autor: Roxana Rosu Postat la 09 martie 2021 37 afişări

Premierul Florin Cîţu a numit-o ieri pe Gabriela Dan în funcţia de preşedinte al Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Offshore la Marea Neagră, cu rang de secretar de stat, potrivit unei hotărâri publicate în Monitorul Oficial.

Premierul Florin Cîţu a schimbat conducerea Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Offshore la Marea Neagră: Constantin Gheorghe este înlocuit de Gabriela Dan

Premierul Florin Cîţu a numit-o ieri pe Gabriela Dan în funcţia de preşedinte al Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Offshore la Marea Neagră, cu rang de secretar de stat, potrivit unei hotărâri publicate în Monitorul Oficial.

Mandatul ei este pe o perioadă de 5 ani.

În acelaşi timp, premierul l-a revocat din această funcţie pe Constantin Gheorghe.

Printre atribuţiile Autorităţii se numără evaluarea documentelor emise de companiile din domeniu, supravegherea respectării legilor de către operatori şi proprietari, inclusiv prin inspecţii şi investigări, elaborarea planurilor anuale şi cooperarea cu autorităţile din alte state membre şi iniţierea şi avizarea unor acte normative.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
functie,
autoritate,
competente,
hotarari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.