Premieră pentru marii producători de maşini: BMW introduce vânzările online, pentru a ajunge la cât mai mulţi clienţi

Postat la 25 iulie 2012 16 afişări

BMW a lansat în premieră pentru un mare producător vânzările de automobile direct de pe internet, în încercarea de a ajunge la cât mai mulţi clienţi prin costuri cât mai reduse, platforma online fiind rezervată pentru moment numai noii game de autoturisme electrice "I".

Platforma directă de vânzări online va fi prima din industrie. Dincolo de cele câteva experimente de anvergură redusă, marii producători auto au lăsat până acum astfel de tactici comerciale în seama dealerilor, transmite Bloomberg.

BMW a adoptat o gamă variată de strategii pentru comercializarea modelelor I, inclusiv o flotă flexibilă de vânzări construită în jurul unei reţele restrânse de showroom-uri, reflectând dificultăţile ridicate de introducerea treptată a automobilelor electrice pe o piaţă auto în criză, după ani de investiţii masive în dezvoltare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
producători,
masini,
BMW,
vânzările online
/actualitate/premiera-pentru-marii-producatori-de-masini-bmw-introduce-vanzarile-online-pentru-a-ajunge-la-cat-mai-multi-clienti-9901617
9901617
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.