Prefectul Capitalei nu prelungeşte starea de alertă în Sectorul 1

Autor: Laura Buciu Postat la 23 august 2021 29 afişări

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat, luni, că nu va prelungi starea de alertă în Sectorul 1, cerută de primarul Clotilde Armand, pentru că situaţia din teren arată că salubrizarea este, în acest moment, bună şi nu se mai impune o asemenea măsură.

Prefectul Capitalei nu prelungeşte starea de alertă în Sectorul 1

„Situaţia din teren arată că salubrizarea în acest moment este bună şi nu se impune prelungirea stării de alertă”, a spus, luni, prefectul Capitalei, Alin Stoica.

Acesta a precizat că a avut o discuţie şi cu Primăria Sectorului 1 şi cu Romprest şi urmează ca în două zile acestea să se prezinte cu un plan care să asigure continuitatea serviciilor de salubrizare pe termen lung.

„Sper că ambele părţi sunt conştiente de importanţa pe cre acest lucru o are pentru cetăţenii Sectorului 1”, a mai spus Alin Stoica.

Prefectul speră că prin neprelungirea măsurii nu se va ajunge la situaţia de acum o lună.

„Societatea a dat asigurări că are capacitatea necesară să continue. Evident că situaţia este sub monitorizare”, a precizat Stoica.

Primarul Clotilde Armand a convocat Consiliul Local pentru Situaţii de Urgenţă Sector 1, duminică, iar în cadrul şedinţei s-a aprobat prelungirea stării de alertă în sector. Hotărârea a fost trimisă către Prefectura Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prefect,
stare de alertă,
sector 1

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.