Prefectul Capitalei face controale în zona lacurilor Străuleşti şi Plumbuita

Autor: Laura Buciu Postat la 17 august 2022 35 afişări

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a decis să verifice perimetrul lacurilor Străuleşti şi Plumbuita, anunţă Instituţia Prefectului.

Prefectul Capitalei face controale în zona lacurilor Străuleşti şi Plumbuita

După numeroase sesizări ale bucureştenilor prefectul Capitalei, Toni Greblă, a decis să declanşeze o acţiune de control în perimetrul lacurilor din Bucureşti.

Astfel, prefectul a convocat o întâlnire de lucru cu reprezentanţi ai Comisariatului municipiului Bucureşti al Gărzii Naţionale de Mediu, ai Sistemului de Gospodărire a Apelor Ilfov – Bucureşti, ai Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti şi ai Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti.

S-a stabilit că acţiunea de control va începe luni, 22 august în zona lacurilor Străuleşti şi Plumbuita şi va continua în perimetrul celelalte lacuri bucureştene.

Obiectivele acţiunii de control declanşate de prefectul Capitalei sunt verificarea calităţii apei din lacurile bucureştene, gestionarea deşeurilor din perimetrul acestora, traseele apelor reziduale/menajere, existenţa eventualelor deversări accidentale de substanţe şi respectarea de către agenţii economici din zonă a legislaţiei în vigoare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prefect,
lac,
control

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.