Predoiu: Ponta – Tăriceanu este tandemul recesiunii economice şi al corupţiei

Autor: Andi Manciu Postat la 05 noiembrie 2014 52 afişări

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat, miercuri, că tandemul anunţat între premierul Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu pentru cel de-al doilea tur al prezidenţialelor reprezintă "un tandem al recesiunii şi al corupţiei".

"Ceea ce observ este că domnul Ponta, un premier care a dus economia României în recesiune, a nominalizat un fost premier care a lăsat ţara cu un deficit bugetar de 6% aproximativ, a făcut praf banii de la BCR din privatizare, şi a încărcat schema administraţiei centrale cu aproximativ 150.000 de salariaţi. Premierul Tăriceanu, astăzi preşedinte de Senat, a protejat corupţii din Parlamentul României tergiversând anchetele justiţiei şi cererile ANI. Deci, constatăm că avem un tandem Ponta – Tăriceanu, un tandem al recesiunii şi al corupţiei", a declarat Predoiu.

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, după şedinţa coaliţiei, că l-a propus pentru a-i urma în funcţia de la Palatul Victoria pe Călin Popescu Tăriceanu, considerându-l cea mai bună soluţie. Ponta a mai precizat, ca variante de premier tehnocrat, pe viceguvernatorul BNR Florin Georgescu, dacă vor fi probleme de ordin economic sau fiscal, sau pe George Maior, directorul SRI, dacă vor fi probleme de securitate.

Premierul a precizat că nu ar fi făcut anunţurile dacă nu ar fi discutat şi nu ar fi avut acceptul celor trei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PREDOIU,
PONTA,
TĂRICEANU
/actualitate/predoiu-ponta-tariceanu-este-tandemul-recesiunii-economice-si-al-coruptiei-13495516
13495516
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.