Unul din cinci români anunţă pe Facebook că a plecat în vacanţă

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 05 noiembrie 2014 46 afişări

Unul din cinci români anunţă pe Facebook că a plecat în vacanţă

Un român din 5 anunţă pe Facebook sau pe alte reţele de socializare faptul că pleacă în vacanţă sau postează fotografii din concediu în timp ce este plecat, conform unui sondaj realizat online în cadrul Campaniei „Octombrie – Luna Asigurărilor de Locuinţe”.

Astfel, conform sondajului, 20,45% dintre respondenţi anunţă pe Facebook sau pe alte reţele de socializare când pleacă în vacanţă sau postează fotografii în timp ce sunt plecaţi.

Pe de altă parte, restul de 79,55% au răspuns negativ la această întrebare, demonstrând o mai mare atenţie faţă de securitatea locuinţei lor.  

Printre lucrurile pe care nu ar trebui să le postaţi niciodată pe Facebook, scriu cei de la about.com, se numără: zile de naştere ale membrilor familiei, pentru că astfel uşuraţi munca hoţilor de identităţi; dacă sunteţi sau nu într-o relaţie, pentru că astfel puteţi atrage admiratori nedoriţi; locul în care vă aflaţi la momentul postării; faptul că vă aflaţi acasă singur, dacă este cazul; şi fotografii ale copiilor alături de numele acestora.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/unul-din-cinci-romani-anunta-pe-facebook-ca-a-plecat-in-vacanta-13492812
13492812
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.