Predoiu, despre Gerea: E un parlamentar respectabil, dar înţeleg că nu are nicio tangenţă cu domeniul

Postat la 15 octombrie 2013 36 afişări

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat că Andrei Gerea, propus de PNL ministru al Economiei, este "un parlamentar respectabil", dar care nu are nicio tangenţă cu domeniul respectiv" şi a apreciat că guvernarea "înseamnă mai mult decât doi oameni care vorbesc la televizor prin rotaţie".

Predoiu, despre Gerea: E un parlamentar respectabil, dar înţeleg că nu are nicio tangenţă cu domeniul

 "Remarcăm dificultatea USL de a găsi cadre competente pentru guvernarea ţării. Mi se părea că aceste partide care au promis marea cu sarea, anul trecut, să aibă şi echipamentul necesar pentru guvernare. Din păcate, guvernarea însemană mai mult decât doi oameni care vorbesc la televizor prin rotaţie sau simultan la talk show-urile de seară", a precizat Cătălin Predoiu, într-o conferinţă de presă, după şedinţa BPN al PDL.

El a spus despre Andrei Gerea că "speră să se califice dacă nu e calificat".

"În general, un ministru ar trebui să fie competent, să cunoască domeniul, să nu aibă probleme de integritate sau probleme penale şi să nu aibă conflicte de interese economice cu domeniul pe care-l gestionează. Din câte am înţeles, a fost destul de dificil să găsească un astfel de om, rămâne de văzut dacă are competenţele necesare, pentru că înţeleg că nu are nicio tangenţă cu domeniul respectiv, e un parlamentar respectabil, rămâne de văzut dacă va performa sau nu", a mai spus Predoiu despre Andrei Gerea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/predoiu-despre-gerea-e-un-parlamentar-respectabil-dar-inteleg-ca-nu-are-nicio-tangenta-cu-domeniul-11516371
11516371
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.