Povestile unor tineri care nu mai viseaza sa castige la LOTO

Postat la 18 aprilie 2011 23 afişări

Ce as face daca as avea un milion de euro? Este o intrebare pe care multi dintre noi si-au pus-o, macar o data in viata. Unii viseaza sa-l castige la loto, altii (cativa) isi propun sa joace la bursa si sa atinga la un moment dat acest prag, altii se lauda ca intr-o singura zi au castigat chiar mai mult de atat.

Cand vine vorba sa cheltuie un milion, un studiu de anul trecut arata ca cei mai multi dintre romani si-ar lua o casa mai mare, pe locul doi intre optiunile exprimate fiind deschiderea unei afaceri. Cum sa nimeresti insa afacerea potrivita astfel incat sa n-o dai in bara? Le-am adresat aceasta intrebare mai multor oameni de afaceri tineri din Romania, multi dintre ei la varsta la care au depasit de mult pragul de un milion. I-am gasit pe cativa la Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania, o asociatie formata din tineri patroni in varsta de pana in 40 de ani. Prin urmare, cum ar "sparge" un milion un om de afaceri tanar, obisnuit deja cu banii? Raspunsurile interlocutorilor nostri au inceput sa curga: de la infiintarea de asa numite incubatoare de afaceri si solutii de touch screen la restaurant si pana la parcari supraetajate prevazute cu spa auto.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
localuri,
jocuri de noroc,
pariuri,
povesti
/actualitate/povestile-unor-tineri-care-nu-mai-viseaza-sa-castige-la-loto-8166300
8166300
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.