Povestea românului nominalizat de revista Time drept “unul dintre cei mai influenţi tineri din 2013"

Autor: Ioana Matei Postat la 02 octombrie 2014 439 afişări

Ionuţ Alexandru Budişteanu a realizat proiectul unei maşini fără şofer, la un cost redus, prototipul său indicând potenţialul construirii în serie de maşini autonome. Proiectul tânărului în vârstă de 20 de ani a câştigat primul loc şi un premiu de 75.000 dolari la competiţia Intel International Science and Engineering Fair. A atras astfel atenţia presei internaţionale şi a fost nominalizat de revista TIME ca unul dintre cei mai influenţi tineri din 2013.

Povestea românului nominalizat de revista Time drept “unul dintre cei mai influenţi tineri din 2013"

Budişteanu programează de mai bine de nouă ani şi a fost implicat în peste 50 de proiecte din zona IT. Tânărul programează de mai bine de nouă ani şi a fost implicat în peste 50 de proiecte din zona IT. Budiştanu este membru al celei mai mari organizaţii mondiale dedicate ştiinţelor informatice ACM (Association for Computing Machinery) şi al celei mai mari asociaţii pentru tehnologii avansate, IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers)

Numele lui se află, alături de Paul-Andre Baran şi Cristian Botan pe lista finală a proiectului New Europe 100 (NE100). Lista NE100 a fost creată ca parte a unei campanii care are ca scop promovarea inovaţiei în Europa Centrală şi de Est, prin evidenţierea celor care sunt motorul schimbărilor pozitive în societate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nominalizare,
tineri,
drept,
poveste,
roman,
crestere,
masini
/actualitate/povestea-romanului-nominalizat-de-revista-time-drept-unul-dintre-cei-mai-influenti-tineri-din-2013-13361861
13361861
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.