Povestea miliardarului discret al României cu afaceri de miliarde de euro si ce a creat locuri de munca pentru 35.000 de oamnei . El a creat aceasta afacere la doar 22 de ani

Postat la 22 martie 2024 55373 afişări

Povestea miliardarului discret al României cu afaceri de miliarde de euro si ce a creat locuri de munca pentru 35.000 de oamnei . El a creat aceasta afacere la doar 22 de ani

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 071. Iulian Dascălu, preşedinte şi proprietar, Iulius Group

Antreprenorul ieşean este cel care a popularizat conceptul de mall în România, dezvoltând centrele comerciale Iulius Mall şi Palas Mall. „Acum 25 de ani, businessul era la început, primul mall Iulius fiind la stadiul de proiect. Astăzi, suntem unde ne-am propus - Iulius este un brand românesc reprezentativ în real estate, care, prin proiectele sale, reuneşte locurile de muncă a peste 35.000 de oameni, care au generat, prin ideile şi munca lor, transformarea Iaşiului şi au contribuit la dezvoltarea Clujului, a Timişoarei şi a Sucevei“, povesteşte Iulian Dascălu. El a mizat pe anteprenoriat încă de foarte tânăr; la 22 de ani intra pe piaţa de real estate, înfiinţând compania Iulius, dar avea deja o reţea de magazine specializate în marochinărie.

Iulian Dascălu este de părere că orice afacere este o sumă de pozitiv şi negativ, fiecare proiect pe care l-a dezvoltat fiind însoţit de provocări şi momente dificile, dar importantă este găsirea resurselor pentru a le depăşi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.