Povestea femeii care a construit una dintre cele mai mari afaceri din România. Ea a început acum 20 de ani

Postat la 09 aprilie 2024 555 afişări

Povestea femeii care a construit una dintre cele mai mari afaceri din România. Ea a început acum 20 de ani

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 086. Doris Andronescu, Proprietar şi director general, Sanador

Antreprenoarea a pus bazele Sanador în urmă cu peste două decenii, pornind la drum iniţial cu o clinică cu 12 cabinete; în 2011, a deschis primul spital privat cu servicii medicale complete. De-atunci, Sanador a crescut permanent, ajungând unul dintre cei mai mari operatori de pe piaţa de servicii private de sănătate, cu o cifră de afaceri de peste 610 milioane de lei anul trecut, în creştere cu 17% faţă de 2021, conform informaţiilor publice. Antreprenoarea a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul UMF Bucureşti şi a profesat ca medic specialist în cadrul spitalelor Sfântul Ioan şi Carol Davila.

Doris Andronescu consideră că profesionalismul şi calitatea umană sunt regulile de bază pentru un parcurs profesional reuşit şi le recomandă tinerilor aflaţi la începutul carierei să lucreze cu dăruire şi pasiune, să nu facă compromisuri şi să nu se oprească în a-şi atinge ţelurile.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.