Povestea Electrogrup: cum a ajuns un profesor clujean să controleze un business de peste 100 mil. euro şi cu 450 de angajaţi

Postat la 05 decembrie 2012 73 afişări

Clujeanul Teofil Mureşan alături de fratele său Simion au construit în 15 ani un grup de firme cu afaceri de peste 100 mil. euro, care a ajuns să se bată de la egal la egal cu marii jucători locali din energie şi telecomunicaţii. Totul a pornit dintr-un apartament, cu o investiţie "iniţial redusă", la acel moment Teofil Mureşan fiind profesor în Cluj.

"În anul 1997, lucram ca dispecer şef la Dispeceratul Energetic Naţional şi eram profesor asociat la Uni­versitatea Tehnică din Cluj. Cunoştinţele şi abilităţile acumulate pe parcursul celor şapte ani de muncă mi-au dat curajul să înfiinţez în anul 1997 propria afacere, Electro­grup, cu sediul în apartamentul unde locuiam", spune Teofil Mureşan, fondatorul Electro­grup. Mureşan spune că la momentul înfiinţării compania se ocupa cu consultanţă în domeniul energetic, investiţia în prima fază fiind destul de redusă.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
electrogrup,
cluj,
afaceri,
energie,
telecom
/actualitate/povestea-electrogrup-cum-a-ajuns-un-profesor-clujean-sa-controleze-un-business-de-peste-100-mil-euro-si-cu-450-de-angajati-10370627
10370627
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.