Povestea celui mai controversat candidat la preşedinţie din istoria Statelor Unite. De unde a pornit Donald Trump şi cum a ajuns un miliardar excentric cel mai puternic om din lume

Postat la 10 noiembrie 2016 57 afişări

Povestea celui mai controversat candidat la preşedinţie din istoria Statelor Unite. De unde a pornit Donald Trump şi cum a ajuns un miliardar excentric cel mai puternic om din lume

Mogulul imobiliar Donald J. Trump, care şi-a făcut averea de 4,5 miliarde de dolari investind împotriva sorţii de multe ori, este mai mult decât un simplu moştenitor care duce tradiţia familiei mai departe. Miliardarul a avut încă de tânăr viziuni inedite, care l-au urmat mai apoi în viaţa de magnat pe care o duce în prezent.

 Născut în New York-ul de după cel de-al Doilea Război Mondial, Trump a urmat paşii tatălui său către profitabila lume a afacerilor imobiliare. Deşi la 13 ani urma Academia Militară din New York şi avea merite deosebite atât la învăţătură cât şi la sport, republicanul deţine şi o diplomă în domeniul economiei obţinută la Universitatea din Pennsylvania.

Există numeroase speculaţii în legătură cu afirmaţia lui Donald Trump despre împrumutul de 1 milion de dolari pe care l-ar fi luat de la tatăl său când a ajuns preşedintele Trump Organization în 1971. Se presupune că, de fapt, suma ar fi fost de ordinul zecilor de milioane de dolari, dar Trump neagă acest lucru.

În 1979, excentricul Trump a construit ceea ce este cunoscut şi astăzi drept Trump Tower, un complex luxos de apartamente de 58 de nivele cu un atriu de marmură roz de şase etaje şi o cascadă de 24 de metri înălţime, care valorează 200 de milioane de dolari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.