Porsche a lansat noua ediţie 911 Turbo în ediţie limitată la 500 de unităţi - GALERIE FOTO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 08 iunie 2017 208 afişări

Porsche a lansat noua ediţie 911 Turbo S Exclusive Series, un coupé-ul cu o putere de 446 kW (607 CP). Producţia sa este limitată la 500 de unităţi în întreaga lume.

Masina sport în ediţie limitată a fost finisată manual, prin procedee laborioase, în noul Porsche Exclusive Manufaktur, la sediul companiei din Zuffenhausen. Anterior cunoscută sub numele "Porsche Exclusive", divizia de personalizare a constructului german este specializată în îndeplinirea cerinţelor speciale ale clienţilor şi răspunde de modelele în ediţie limitată. Pentru prima dată, clienţii Porsche pot achiziţiona ceasul Porsche Design, configurat cu acelaşi design ca maşina lor sport.

Motorul boxer biturbo, cu şase cilindri, de 3,8 litri, cu un kit exclusiv pentru putere suplimentară, dezvoltă un cuplu maxim de 750 Nm, între 2.250 şi 4.000 rpm, ceea ce înseamnă că 911 Turbo S Exclusive Series accelerează de la 0 la 100 km/h în 2,9 secunde şi că are nevoie de doar 9,6 secunde pentru a depăşi pragul de 200 km/h.

Noul 911 poate atinge o viteză maximă de 330 km/h. Consumul mixt de carburant este acelaşi ca la modelul standard, de 9,1 l/100 km şi corespunde unei cantităţi de emisii de CO2 de 212 g/km. Modelul 911 Turbo S Exclusive Series este echipat, în versiunea standard, cu jante de 20 inci, cu mecanism central de fixare, vopsite în negru şi cu contur Golden Yellow Metallic, realizat printr-o nouă tehnologie cu laser. Pentru prima dată, etrierele pentru sistemul de frânare ceramic PCCB sunt disponibile din fabrică în versiune vopsită în negru, cu sigla Porsche în Golden Yellow Metallic.

Şasiul sport cu Porsche Active Suspension Management (PASM) şi pachetul Sport Chrono sunt incluse în echiparea standard. Direcţia pe puntea spate şi Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC) îmbunătăţesc manevrabilitatea maşinii şi asigură stabilitate pe şosea.

În România, preţurile pentru 911 Turbo S Exclusive Series pornesc de la 223.996 euro, fără TVA.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.