Ponta, unor susţinători din Olt: "Băsescu în locul lui Gică Popescu. Aşa facem"

Autor: Liviu Dadacus Postat la 12 noiembrie 2014 37 afişări

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a participat, miercuri, la un miting electoral în comuna Dobrun, din judeţul Olt, la sfârşitul reuniunii el adresându-se unui susţinător din mulţime care îl interpelase, spunându-i: "Băsescu în locul lui Gică Popescu. Aşa facem".

Ponta a mers, miercuri, în comuna Dobrun din judeţul Olt, unde a obţinut cel mai mare scor la primul tur al alegerilor prezidenţiale, fiind ales de 95% din alegători.

Mitingul electoral a aut loc în faţa primăriei din localitate, unde Ponta a vorbit aproximativ cinci minute în faţa celor o mie de localnici.

După ce a terminat discursul, Ponta a fost interpelat de un susţinător care stătea în faţa scenei. "Băsescu în locul lui Gică Popescu. Aşa facem", i-a răspuns Ponta, după care a coborât de pe scenă, alături de Liviu Dragnea şi Paul Stănescu.

În drumul său spre autocarul de campanie, care îl aştepta pentru a se deplasa către Slatina, Ponta a vorbit cu un alt susţinător, căruia i-a transmis acelaşi mesaj: "Băsescu în locul lui Gică Popescu".

Ponta şi-a încheiat discursul cu parafrazarea unui cântec al lui Tudor Gheorghe: "Aici este ţara mea şi nemaul meu cel românesc/ Aici eu să mor aş vrea, aici vreau eu să trăiesc".

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, actual candidat la Preşedinţie, afirma, la 12 mai, că dacă ar fi preşedinte, l-ar graţia din prima zi pe fostul fotbalist Gheorghe Popescu.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv, în 4 martie, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile, în Dosarul Transferurilor. Fostul component al echipei naţionale a României este încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BĂSESCU,
PONTA,
GICĂ POPESCU
/actualitate/ponta-unor-sustinatori-din-olt-basescu-in-locul-lui-gica-popescu-asa-facem-13541143
13541143
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.