Ponta: Trebuie înăsprită legislaţia rutieră. Nu mi s-ar părea excesiv să confiscăm maşini şi motociclete

Postat la 07 mai 2013 23 afişări

Premierul Victor Ponta s-a declarat, marţi, la şedinţa USL, îngrijorat de numărul ridicat de accidente rutiere şi de victime înregistrat în perioada Paştelui, el arătând că trebuie înăsprită legislaţia rutieră, pe de o parte, şi întărită autoritatea poliţiştilor care aplică legea, pe de altă parte.

Ponta: Trebuie înăsprită legislaţia rutieră. Nu mi s-ar părea excesiv să confiscăm maşini şi motociclete

 "Am o mâhnire personală când văd, şi mi se pare inacceptabil, numărul de accidente, morţi, oameni care şi-au pierdut viaţa în această săptămână, care ar trebui să fie una fericită", a spus Ponta.

El a admis că zona de infrastructură trebuie îmbunătăţită, dar a subliniat că şi pe autostrada Bucureşti-Constanţa s-au înregistrat accidente.

"Avem o mare problemă de implementare a autorităţii legii în domeniul rutier. Sunt hotărât să încercăm o înăsprire a legislaţiei şi o întărire a autorităţii celor care sancţionează abateri pe drumuri publice. E inadmisibil să mă uit câţi oameni îşi pierd viaţa în aceste zile", a spus Ponta.

El a arătat că modificarea legislaţiei în domeniul rutier în sensul înăspririi sancţiunilor şi întăririi autorităţii poliţiştilor reprezintă o prioritate guvernamentală.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-trebuie-inasprita-legislatia-rutiera-nu-mi-s-ar-parea-excesiv-sa-confiscam-masini-si-motociclete-10854355
10854355
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.