Ponta susţine că FMI şi Băsescu sunt cei care doresc impozitarea drepturilor de autor şi a PFA

Postat la 06 noiembrie 2013 39 afişări

Premierul Victor Ponta susţine că Fondul Monetar Internaţional (FMI) şi preşedintele Traian Băsescu sunt cei care doresc impozitarea drepturilor de autor şi a persoanelor fizice autorizate (PFA), dar că Guvernul nu a acceptat o astfel de măsură.

Ponta susţine că FMI şi Băsescu sunt cei care doresc impozitarea drepturilor de autor şi a PFA

 "E o solicitare permanentă nu doar a celor de la FMI, ci şi a unora dintre politicienii români - am văzut şi pe preşedinte astăzi - să impozităm PFA-urile, drepturile de autor, să impozităm familiile pentru sănătate. Asta este gândirea lor, nu ştiu dacă e bună sau rea, dar noi nu am fost de acord cu ea şi faptul că preşedintele e de acord dovedeşte, până la urmă, cui vrea răul în perioada următoare, dar nu am acceptat acest lucru", a spus Ponta în şedinţa de guvern.

Guvernul va păstra actualul sistem pentru contribuţiile de asigurări sociale aferente veniturilor din drepturi de autor, precum şi pentru veniturile obţinute de persoanele fizice autorizate, a declarat, luni, ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu, la finalul negocierilor cu Fondul Monetar Internaţional.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-sustine-ca-fmi-si-basescu-sunt-cei-care-doresc-impozitarea-drepturilor-de-autor-si-a-pfa-11634387
11634387
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.