Ponta: Serviciile şi ministerele au muncit pentru aducerea lui Hayssam. Preşedinţia a dat comunicat

Postat la 19 iulie 2013 49 afişări

Serviciile de informaţii şi ministerele Apărării, de Externe, Interne şi Justiţie sunt instituţiile care au muncit pentru ca Hayssam să fie adus în România, a declarat premierul Ponta, arătând că el nu cunoaşte şi vreun rol al Preşedinţiei, dar adăugând imediat: "Ba da, a dat comunicatul de presă".

Ponta: Serviciile şi ministerele au muncit pentru aducerea lui Hayssam. Preşedinţia a dat comunicat

 El a mai afirmat că Preşedinţia, Guvernul şi Ministerul de Externe au avut o poziţie comună privind menţinerea reprezentanţei diplomatice a României în Siria, dar a insistat că serviciile de informaţii şi ministerele enumerate au lucrat efectiv pentru aducerea lui Hayssam.

"La televizor o să vedeţi o groază de oameni care vorbesc de acest caz, eu vă spun cine a muncit ca să se întâmple acest lucru", a spus Ponta presei.

Omar Hayssam a fost predat Poliţiei Române, vineri dimineaţă, a anunţat purtătorul de cuvânt al şefului statului, Bogdan Oprea, precizând ulterior că acesta se află în arestul Poliţiei, fiind predat poliţiştilor la ora 6.40.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-serviciile-si-ministerele-au-muncit-pentru-aducerea-lui-hayssam-presedintia-a-dat-comunicat-11132505
11132505
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.