Ponta: Şeful Conpet a refuzat să îl demită pe tatăl Robertei Anastase deşi i-a cerut chiar ministrul

Postat la 01 iunie 2012 31 afişări

Premierul Ponta susţine că directorul Conpet a refuzat să îl demită pe tatăl Robertei Anastase din postul de consilier, deşi cererea i-a fost adresată chiar de către ministrul Economiei, argumentând că a fost numit la conducerea companiei de fostul ministru de resort în baza unui contract de manager.

"Ministrul Economiei, ieri, l-a chemat pe şeful de la Compet şi i-a zis «Îl demiţi pe domnul consilier, nu mai pui pe nimeni în loc». Şeful de la Compet i-a zis «Nu vreau. Eu sunt acolo că m-a numit fostul ministru şi am contract de manager»", a relatat Ponta, la Realitatea TV.

El a apreciat că salariul încasat de tatăl Robertei Anastase de la o companie de stat, de 320 milioane lei vechi lunar, este inacceptabil.

"Tatăl doamnei Anastase este consilier la o companie cu capital integral de stat, care câştigă 320 milioane lei. Este absolut inacceptabil pentru cineva care lucrează la o companie de stat care întâmplător are şi un tip de monopol, că nu poţi să zici că este în concurenţă. Nu pot eu să vorbesc, nu-l cunosc pe domnul Anastase, poate că este un geniu al transportului de produse petroliere la Compet, dar 320 milioane lei de la o companie de stat este inadmisibil", a spus premierul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
Conpet,
Robertei Anastase
/actualitate/ponta-seful-conpet-a-refuzat-sa-il-demita-pe-tatal-robertei-anastase-desi-i-a-cerut-chiar-ministrul-9696733
9696733
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.