Ponta: Nu trebuia neapărat să ştiu eu tot ce votează Parlamentul. Parlamentul este şeful Guvernului

Postat la 13 decembrie 2013 50 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, referitor la faptul că Traian Băsescu i-a cerut demisia pentru că ştia de modificările la Codul Penal, că nu trebuia neapărat ca el să ştie acest lucru şi că Valeriu Zgonea i-a spus că aceste proiecte au fost puse pe ordinea de zi de toţi liderii de grup.

Ponta: Nu trebuia neapărat să ştiu eu tot ce votează Parlamentul. Parlamentul este şeful Guvernului

 "Dincolo de declaraţiile politice, vă spun că nu trebuia neapărat să ştiu eu de tot ce votează Parlamentul. Parlamentul este şeful Guvernului, şi nu invers", a afirmat Ponta.

Premierul a arătat că legea amnistiei este singura despre care ştia şi pe care o susţine în continuare, "într-o formă care să răspundă tutuor aşteptărilor", adică amnistia să nu se refere la fapte de violenţă şi de corupţie.

"În mod sigur se va discuta în continuare şi se va vedea care este forma cea mai bună", a adăugat Ponta.

El a mai spus că, referitor la Codul penal, a avut vineri o discuţie cu preşedintele Camerei Valeriu Zgonea şi acesta l-a informat că toate legile, inclusiv Codul Penal, au fost discutate în comitetul liderilor de grup, în care au fost prezenţi toţi liderii grupurilor parlamentare, iar aceştia au decis includerea lor pe ordinea de zi a Camerei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-nu-trebuia-neaparat-sa-stiu-eu-tot-ce-voteaza-parlamentul-parlamentul-este-seful-guvernului-11765139
11765139
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.