Ponta: Nu sindicatele, ci Guvernul conduce Metrotex şi Poşta. Vrem dialog social, dar tăind pierderi

Postat la 11 iunie 2014 34 afişări

Liderul sindical Rădoi a fost "proprietar de facto" la Metrorex mulţi ani, iar compania a funcţionat doar cu pierderi, a afirmat premierul Victor Ponta, adăugând că atât Metrorex, cât şi Poşta Română trebuie să fie companii conduse de Guvern, nu de sindicate, iar scopul să fie reducerea pierderilor.

Ponta: Nu sindicatele, ci Guvernul conduce Metrotex şi Poşta. Vrem dialog social, dar tăind pierderi

 "La Metrou, sindicatele au condus în ultimii zece ani şi au fost tot pe pierdere. Acum, domnul Rădoi zice că iarăşi trimite nişte oameni în faţă şi-l lăsăm să conducă în continuare Metroul. Nu se va întâmpla acest lucru. Vreau dialog social şi la Metrou, până va trece la Primăria Capitalei, dar vreau să facem dialog social, protecţia oamenilor şi, în acelaşi timp, să reducem pierderile. Şi când o să fie domnul Rădoi proprietarul Metroului, atunci decide dânsul, deocamdată el e proprietar de facto de ani de zile şi, cum mai tăiem nişte zone, ne trimite nişte oameni să protesteze", a spus Ponta, la începutul şedinţei de guvern, în faţa presei.

El a atenţionat în acelaşi timp asupra problemelor legate de eficientizarea companiei şi a revendicărilor sindicale de la Poşta Română, cu referite la recenta schimbare a managementului, insistând asupra faptului că nici această companie nu este condusă de către sindicate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-nu-sindicatele-ci-guvernul-conduce-metrotex-si-posta-vrem-dialog-social-dar-taind-pierderi-12738450
12738450
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.