Ponta, la inaugurarea autostrăzii Bucureşti-Ploieşti: Deschidem traficul pe A3, dar aplicăm penalităţi

Postat la 19 iulie 2012 10 afişări

Traficul pe autostrada Bucureşti-Ploieşti (A3) va fi deschis joi, cu excepţia ieşirii spre Snagov în cazul căreia lucrările vor fi finalizate miercuri, Guvernul menţinându-şi însă decizia de a aplica penalităţi pentru depăşirea termenului de execuţie, a declarat premierul Victor Ponta.

El a inaugurat tronsonul de autostradă Bucureşti-Ploieşti, alături de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, în mandatul căruia au fost începute lucrările. "Cine zicea că nu avem nevoie de autostrăzi în România a greşit", a spus Ponta, făcând referire la preşedintele suspendat Traian Băsescu, fost ministru al Transporturilor. El i-a avertizat pe reprezentanţii Ministerului Transporturilor că sunt responsabili pentru ca ieşirea spre Snagov a autostrăzii să fie finalizată miercuri de către Euroconstruct. Pe autostrada Bucureşti-Ploieşti se va circula pe patru benzi, cu un regim de viteză de maximum 100 kilometri pe oră.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
infrastrctura,
autostrazi,
constructii,
sosele
/actualitate/ponta-la-inaugurarea-autostrazii-bucuresti-ploiesti-deschidem-traficul-pe-a3-dar-aplicam-penalitati-9890273
9890273
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.