Ponta: În septembrie, după evaluarea impactului reducerii TVA la pâine, se discută scăderea la carne

Postat la 22 mai 2014 28 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Arad, că în luna septembrie va avea loc evaluarea impactului reducerii TVA la pâine, după un an de aplicare, după care va fi discutat cu producătorii calendarul scăderii TVA la carne, dar şi la produse tradiţionale, bio şi legume-fructe.

Ponta: În septembrie, după evaluarea impactului reducerii TVA la pâine, se discută scăderea la carne

 Premierul Victor Ponta a spus că "producătorii de carne cer, pe bună dreptate, scăderea TVA la carne", iar această măsură va fi discutată în toamnă.

"Nu vreau să fac promisiuni fără acoperire, vreau doar să spun că, în septembrie, după ce avem impactul la un an pe produsele de panificaţie, ne vedem cu toţi producătorii din industria cărnii şi vedem care este calendarul real, ca dânşii să-şi poate face şi un bussines plan, să ştie foarte clar ce investiţii fac", a declarat Ponta.

Premierul a spus că după reducerea TVA la pâine "s-a redus simţitor evaziunea fiscală" şi că măsura va fi aplicată, înainte de sectorul cărnii, pentru produsele tradiţionale, bio şi legume-fructe.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-in-septembrie-dupa-evaluarea-impactului-reducerii-tva-la-paine-se-discuta-scaderea-la-carne-12644885
12644885
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.