Ponta îl ameninţă pe Vulpescu: Să vorbească mai puţin şi să explice mai clar, altfel punem un nou şef la OPSPI

Postat la 26 septembrie 2012 9 afişări

Şeful Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), Remus Vulpescu, va trebui să vorbească mai puţin şi să explice mai clar datele legate de procesul de privatizare la Oltchim, în caz contrar urmând să fie instalată o nouă conducere la OPSPI, a afirmat premierul Ponta.

"Domnul Vulpescu să facă bine să explice foarte clar, să vorbească mai puţin şi să explice mai mult. Dacă poate, dacă nu, găsim un alt şef la OPSPI care poate să explice mai clar', i-a spus Ponta ministrului Economiei, în faţa jurnaliştilor, la începutul şedinţei de miercuri a Guvernului. Dan Diaconescu a câştigat licitaţia pentru preluarea a 54,8% din acţiunile Oltchim, după ce a oferit 203 milioane de lei, cel mai mare preţ, pentru titlurile deţinute de stat. Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că Dan Diaconescu are termen până luni, 1 octombrie, să plătească preţul pe acţiuni, caz în care aceşti bani ar putea fi acordaţi Oltchim pentru funcţionarea combinatului., ca împrumut de salvgardare pentru maximum şase luni, până la transferul acţiunilor.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
vulpescu,
opspi,
amenintari
/actualitate/ponta-il-ameninta-pe-vulpescu-sa-vorbeasca-mai-putin-si-sa-explice-mai-clar-altfel-punem-un-nou-sef-la-opspi-10123017
10123017
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.