Ponta: Guvernul Negoita e Guvernul Boc III, cu baronii Blaga, Berceanu, Videanu

Postat la 09 noiembrie 2009 16 afişări

Purtatorul de cuvant al campaniei prezidentiale a PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca propunerile de ministri avansate de premierul desemnat Liviu Negoita constituie guvernul Boc III, avand in centru "baronii PDL fara de care Traian Basescu nu mai poate actiona".

Ponta a afirmat ca este revoltator si jenant modul in care PDL "isi bate joc" de Romania si de ideea de guvern. "Dupa ce au venit cu guvernul Boc II, condus de Croitoru, cei de la PDL vin acum cu guvernul Boc III, cu Negoita premier. Nu numai ca nu se pune problema sa votam asa ceva in Parlament, dar este evident ca exista un grup format din baronii PDL Blaga, Berceanu si Videanu, fara de care Traian Basescu nu mai poate actiona, nu mai poate face niciun pas", a spus el.

Ponta a subliniat ca PSD nu va vota Cabinetul propus de Liviu Negoita si a adaugat ca dupa 6 decembrie va exista un alt guvern, care sa repare "dezastrul" produs de ministrii PDL.

Alte stiri pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-guvernul-negoita-e-guvernul-boc-iii-cu-baronii-blaga-berceanu-videanu-5093230
5093230
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.