Ponta, despre intenţia lui Ghiţă de a-şi face partid: E proiectul lui, eu voi face politică în PSD

Autor: Liviu Dadacus Postat la 08 decembrie 2014 26 afişări

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a fost întrebat, luni, ce părere are despre intenţia deputatului Sebastian Ghiţă de a înfiinţa un nou partid de stânga, el precizând că acest proiect îi aparţine lui Ghiţă şi că el, personal, a făcut parte întotdeauna din PSD şi va face politică în acest partid.

”E proiectul lui (n.r.: al lui Sebastian Ghiţă). Eu am fost întotdeauna numai în PSD şi aici voi face politică”, a răspuns Ponta.

Întrebat dacă îi e teamă că vor pleca mulţi social-democraţi din PSD, Ponta a răspuns: ”Nu. Mi-e teamă de un singur lucru: că nu o să înţelegem ce aşteaptă alegătorii de la noi”.

”Dacă înţelegem acest lucru şi dacă înţelegem că în 2016 bătălia noastră politică e pentru cine guvernează mai bine - noi sau domnul Blaga, domnul Orban, domnul Atanasiu - cred că vom câştiga şi în 2016”, a adăugat Ponta.

Fostul social-democrat Sebastian Ghiţă a anunţat duminică seară, la România TV, că va înfiinţa un nou partid de stânga, din luna ianuarie urmând să înceapă strângerea de semnături în acest sens.

Preşedintele PSD Victor Ponta a comentat, duminică, seara, într-un interviu acordat Realitatea.net, ”prietenia sa cu Sebastian Ghiţă”.

Întrebat dacă această prietenie nu îi dăunează imaginii, Ponta a spus: ”Ca imagine da. Şi tocmai de aceea ne-am şi despărţit. Dar altfel ce să spun..(..) Tocmai aia i-am şi spus: dacă eşti prietenul meu, îmi faci rău”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PONTA,
GHIŢĂ,
PARTID
/actualitate/ponta-despre-intentia-lui-ghita-de-a-si-face-partid-e-proiectul-lui-eu-voi-face-politica-in-psd-13708352
13708352
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.