Ponta: Dacă investitorii străini citesc presa română, probabil că ar fugi din România

Postat la 17 iulie 2013 50 afişări

Premierul Victor Ponta consideră că mesajul de stabilitate şi credibilitate transmis de şefii instituţiilor financiare internaţionale care au vizitat România este cel pe care investitorii străini doresc să îl audă, adăugând că, altfel, "dacă citesc presa română, probabil că ar fugi din România".

Ponta: Dacă investitorii străini citesc presa română, probabil că ar fugi din România

"Cred că suntem singura ţară în care toţi şefii marilor instituţii financiare internaţionale - Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială, BEI, BERD - au fost la Bucureşti pe la începutul anului, au dat un mesaj de credibilitate şi de soliditate a României, de potenţial de dezvoltare şi ăsta e un lucru pe care investitorii străini vor să-l audă şi vor să-l audă de la asemenea persoane, altfel dacă citesc presa română, probabil că ar fugi din România, însă în momentul în care marile instituţii internaţionale arată că România şi-a terminat cu bine un acord, că are posibilitate de dezvoltare în continuare...", a spus Ponta în şedinţa de guvern.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-daca-investitorii-straini-citesc-presa-romana-probabil-ca-ar-fugi-din-romania-11128630
11128630
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.