Ponta: Codul fiscal şi de procedură fiscală, prioritate a guvernului în sesiunea Legislativului

Autor: Liviu Dadacus Postat la 12 ianuarie 2015 56 afişări

Premierul Victor Ponta a precizat, luni, că doreşte să se adreseze Parlamentului în prima săptămână după convocare, la începutul lunii februarie, pentru a prezenta principalele priorităţi pentru sesiunea de primăvară, el vorbind în acest sens despre Codul fiscal şi de procedură fiscală.

În calitate de premier, voi dori să prezint celor două Camere, în prima săptămână de la reluarea sesiunii, între 1-8 februarie, principalele priorităţi pentru sesiunea de primăvară a Parlamentului, actele normative pe care dorim să le transmitem spre aprobare - vorbesc de Codul fiscal şi de Codul de procedură fiscală - ca să existe coordonare între priorităţile Guvernului şi cele ale Parlamentului”, a spus Ponta, după şedinţa BPN a PSD.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
PRIORITĂŢI,
/actualitate/ponta-codul-fiscal-si-de-procedura-fiscala-prioritate-a-guvernului-in-sesiunea-legislativului-13760889
13760889
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.